Terra Mitica - En av Europas största och bästa nöjesparker

Här kan du bland annat åka i en av Europas äldsta och längsta berg-och-dalbanor. Magnus Colossus är över en kilometer lång och nästan helt byggd i trä. Utöver att du kommer upp i riktigt höga hastigheter, på över 100 km/h, och så klart före och flera gånger efter, riktigt höga höjder, så tillför knakandet och knarrandet från träkonstruktionen en ytterligare dimension som ger adrenalinet en extra skjuts samtidigt som du känner på accelerationskrafter på 2 G.

Den är skrämmande underbar för alla som är fullt friska och är längre 140 cm. Rekommenderad minimiålder är 14 år. De har också en modern berg-och-dalbana, Titánide, med 7 loopar och även där, hastigheter på 100 km/h.

Gillar du vatten, finns det också flera roliga attraktioner där du kommer önska att du hade åkt med badkläderna på. Tur nog torkar kläderna snabbt i solen. Om du inte orkar vänta på att de ska torka och exempelvis har bråttom till någon av restaurangerna, finns det ett enorm torkrum där du kan torka dig och hela familjen samtidigt på bara några minuter.

Det finns också mängder av andra roliga åkattraktioner för både våghalsiga och de som hellre vill ta det lugnt och försiktigt, som Nilen där hela familjen kan svalka sig och leka i vattnet. Dagligen finns det också flera föreställningar att titta på, som gladiatorspel och skådespel med mumier från det gamla Egypten.

I Benidorm finns också djurparken Terra Natura, vattenlandet Aqua Natura, Benidorms innerstad med sitt nästintill oändliga nöjesutbud som i stort sett är öppet dygnet runt, vackra stränder, den mycket exklusiva golfbanan Villa Aitana, shoppingcenter och mycket vacker och grön natur. Självklart har vi också bostäder här.

http://www.terramiticapark.com

Tipsa dina vänner!

Nytillagda objekt

Byggnadsår:
Badrum: 1
Fastighetstyp: Lägenhet
Sovrum: Studio
Listningstyp: Begagnat
Parkingsplats:
Tomtarea:
Boarea: 40m2
Byggnadsår:
Badrum:
Fastighetstyp: Kommersiellt Objekt
Sovrum:
Listningstyp: Begagnat
Parkingsplats:
Tomtarea:
Boarea: 6 000m2
Byggnadsår:
Badrum:
Fastighetstyp: Tomt/Mark
Sovrum:
Listningstyp: Begagnat
Parkingsplats:
Tomtarea: 90 000m2
Boarea:
Byggnadsår: 2006
Badrum: 3
Fastighetstyp: Villa
Sovrum: 4
Listningstyp: Begagnat
Parkingsplats:
Tomtarea: 800m2
Boarea: 200m2