Visste du att Torrevieja är en av Europas tryggaste städer?

Torrevieja är inte bara väldigt soligt och har ett av Europas mest hälsofrämjande mikroklimat. Det är också ett område med låg kriminalitet och hög uppklarningsfrekvens eftersom det också är ett av EU:s mest bevakade områden.

Sedan 2011 har över 1.7 miljarder euro investerats i ett kameraövervakningssystem som bevakar varje in- och utfart till Torrevieja, i stort sett varje rondell och korsning och dessutom parker, stora gator, torg och byggnader med mera. 

Myndigheterna genomför också regelbundet övningar för att träna på att hantera allt från naturkatastrofer till terroristattacker. Den senaste övningen utfördes den 5 mars 2013 och där deltog cirka 500 personer.

Nytillagda objekt

Byggnadsår:
Badrum: 1
Fastighetstyp: Lägenhet
Sovrum: Studio
Listningstyp: Begagnat
Parkingsplats:
Tomtarea:
Boarea: 40m2
Byggnadsår:
Badrum:
Fastighetstyp: Kommersiellt Objekt
Sovrum:
Listningstyp: Begagnat
Parkingsplats:
Tomtarea:
Boarea: 6 000m2
Byggnadsår:
Badrum:
Fastighetstyp: Tomt/Mark
Sovrum:
Listningstyp: Begagnat
Parkingsplats:
Tomtarea: 90 000m2
Boarea:
Byggnadsår: 2006
Badrum: 3
Fastighetstyp: Villa
Sovrum: 4
Listningstyp: Begagnat
Parkingsplats:
Tomtarea: 800m2
Boarea: 200m2